Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Autumn editorial

Φίλοι μου, καλό φθινόπωρο!
Θέλω να φαντάζομαι ότι αυτή η νέα σεζόν που άρχισε μας βρίσκει όλους ένα «τσικ» πιο ανεβασμένους. Μη ξενερώνετε επειδή χειμωνιάζει, μικραίνει η μέρα και το κυριότερο οφείλουμε στις δ.ο.υ ακόμα περισσότερα. Αξιοποιήστε την θετική ενέργεια που σας επέφερε η λίγη ξεκούραση και τα «αντιπικτικά» ενάντια στη ρουτίνα βρίσκονται.
Στο διάστημα αυτό της ξεκούρασης, είχα και εγώ την ευκαιρία να σκεφτώ λίγο παραπάνω για το hydrospot. Έψαχνα για καινούργια πράγματα... ήθελα να εμπλουτίσω τα περιεχόμενα με ακόμα περισσότερα. Μέσα από το διαδύκτιο γνώρισα καινούργιες καταστάσεις και είδα πολλούς τολμηρούς, τρελούς πρωτοπόρους. Επίσης στην Μυτιλίνη είχα μία πιο στενή επαφή με την βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία... Εν τέλει φίλοι μου, τρελααάθηκα και εγώ με όλα αυτά και ήθελα να τα κάνω όλα!
Το εγχείρημα αυτό φαντάζει δύσκολο. Έτσι λοιπόν, η ομάδα που τόσο καιρό είχε συμβουλευτικό χαρακτήρα μας πλαισιώνει και δίνει το στοιχείο της σε αυτήν την νέα εποχή. Ο Αλέξανδρος Σαγάνης και ο Αλέξανδρος Ιωάννου είναι οι νέοι συντάκτες που η εμπειρία τους είναι χρήσιμο εργαλείο για αυτήν την συνεργασία.
Έχουμε τον καιρό μαζί μας, που λένε... Και δεν μας κολλάει τίποτα!
Καλή αρχή ;)

Νησιώτης Κωνσταντίνος

  
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου