Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

15 Αύγουστος και με το χέρι στον γύψο...

Το αναφέρω και στον τίτλο, κοινώς δεν την παλεύω γιατί πολύ απλα είναι το δεύτερο ατύχημα που μου συμβαίνει σε λιγότερο από ένα χρόνο και ως εδώ να είναι. Τον χειμώνα που μας πέρασε πολλά πράγματα έμειναν στάσημα, λόγω προβληματικού γονάτου που έπρεπε να φτιαχτει, μέχρι που ηρθε καλοκαίρι και εκει που είναι όλα προγραμματιςμένα, από απροσεξία, έμεινα από χέρι... Δεν με καθηλώνει τίποτα και για αυτό βγήκα να το διαλαλήσω.
Η αποχή που είχαμε από το blog δεν σήμαινε και παράλληλη αποχή από τις αγροτικές και τις κηπουρικές μας ασχολίες. Η ομάδα του hydrospot, αναμεταξύ μας, έχει αποδείξει πολλάκις οτι ο κόσμος να χαλάσει, όχι απλά συντηρούμε ότι φτιάχνουμε αλλά επεκτείνουμε και το πεδίο δράσης μας. Αναφορικά ξεκίνησα να ασχολούμαι με Ελιές. Επίσης καταφέρα να φέρω εις πέρας ένα πολύ καυτό project με κάποια σπάνια είδη καυτερής πιπεριάς. Φυσικά ο λαχανόκηπος ήταν στην θέση του και φέτος ενώ άμεσα περιμένω εξελίξεις για την ανάληψη ενός αμπελώνα. Για όλα τα παραπάνω θα υπάρξουν και οι σχετικές αναρτήσεις με πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Από την άλλη, ο φίλος μου ο Άλεξ ο Μεσολογγίτης έχει πολλά να μας πει και να μας δείξει από τα μελίσσια του, τα αμπέλια και την καινούργια του καλλιέργεια με τα πορτοκάλια. Όπως και άλλα πολλά ενδιαφέροντα από το αγροκτημά του. 
Φίλοι μου, αρκετά με τα λόγια. Απολαύστε τις βουτιές σας ή το aircondition σας ή όπως βολεύεστε και από Σεπτέμβριο τα ξαναλέμε για την τρέλα μας! 

Islander

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου